Sasin seurakuntakerho

Sasin seurakuntakerho

Sasin Toukola, Sasintie 20

Sasin seurakuntakerho on diakoniatyön järjestämä avoin kohtaamispaikka kyläläisille ja kauempaakin tuleville. Tervetuloa mukaan!

Kerhossa juodaan ensin vapaaehtoisten emäntien keittämät ja seurakunnan tarjoamat pullakahvit ja jutustellaan. Diakoniatyöntekijä tai vierailija pitää alkuhartauden ja sen jälkeen on vaihtelevaa ohjelmaa, keskustelua, aivojumppaa, runoja, lauluja, milloin mitäkin. Välillä kerhossa vierailee pappi, kanttori tai seurakuntalaisia. Tähän kerhoon mahtuisi yhteiseen pöytään uusia mukaantulijoita! Myös miehet ovat tervetulleita, vaikka porukka onkin naisvaltaiseksi muotoutunut.

Pirjo Järvinen
diakoniatyöntekijä, aikuis- ja lähetystyö

Yhteiskoulun liikuntasali

Nuorten ja nuorten aikuisten sählyvuoro

Sählyvuoro nuorille ja nuorille aikuisille

Yhteiskristillinen rukouspiiri

Yhteiskristillisessä rukousillassa rukoillaan yhdessä oman paikkakunnan ja muiden ajankohtaisten aiheiden puolesta.

Isopappila

Naistenkahvila

Naistenkahvila on arjen hengähdyspaikka kaikenikäisille naisille