Kyröspohjan kinkerit

Kyröspohjan kinkerit

Marja ja Vesa Ahron kodissa, Kyröspohjantie 280, Hämeenkyrö

Tervetuloa tapaamaan tuttuja ja tekemään uusia tuttavuuksia kyläläisiin! Samalla tutustut seurakunnan työntekijöihin.

Kinkeritilaisuus on nykyisin rento yhteinen hetki, jossa kohdataan kyläläisiä, jutellaan ja vietetään aikaa yhdessä, lauletaan sekä tuodaan esille ajankohtaisia seurakunnan ja koko kirkon asioita. Samalla seurakunnan työntekijät kuulevat kylän kuulumisia ja vievät terveiset ja toiveet seurakuntaan kyläläisiltä.

Ketään ei "kuulustella" eikä ole pakko sanoa mitään ääneen saatikka laulaa, jos ei halua. Mahdollisuus on yhteiseen keskusteluun, mutta jokainen saa olla mukana omalla tavallaan.

Olet tervetullut kinkeritaloon, vaikka et talon väkeä tuntisikaan, kinkerit ovat koko seurakunnalle avoimia tilaisuuksia!

Tänä vuonna kinkereiden teemana on "Kristittyjen yhteys ja ykseys". Tilaisuudessa ovat mukana pastori Henna-Riikka Kivistö ja kanttori Heidi Olkinuora.

Kahvit klo 18.00 alkaen, voit tulla omaan tahtiin paikalle. Vapaaehtoinen kahviraha kerätään Yhteisvastuulle.

Varsinaiset kinkerit alkavat klo 18.30.

Heidi Olkinuora

Henna-Riikka Kivistö
kirkkoherra vs

Tuula ja Markku Rasan kodissa os. Purimontie 4, Jumesniemi

Jumesniemi-Sirkkalan Kinkerit

Matti ja Marjatta Sunin kodissa os. Haapaniementie 367, Vesajärvi

Vesajärven kinkerit

Ulla ja Antti Linnainmaan kodissa os. Trossitie 94, Simuna

Vanajan varttuneet

Avoin ja rento seurakuntapiiri kaikille ja kaikenikäisille riippumatta siitä, missä kylässä tai keskustassa asut!