Kyröspohjan kinkerit

Kyröspohjan kinkerit

Marja ja Vesa Ahron kodissa, Kyröspohjantie 280, Hämeenkyrö

Tervetuloa tapaamaan tuttuja ja tekemään uusia tuttavuuksia kyläläisiin! Samalla tutustut seurakunnan työntekijöihin.

Kinkeritilaisuus on nykyisin rento yhteinen hetki, jossa kohdataan kyläläisiä, jutellaan ja vietetään aikaa yhdessä, lauletaan sekä tuodaan esille ajankohtaisia seurakunnan ja koko kirkon asioita. Samalla seurakunnan työntekijät kuulevat kylän kuulumisia ja vievät terveiset ja toiveet seurakuntaan kyläläisiltä.

Ketään ei "kuulustella" eikä ole pakko sanoa mitään ääneen saatikka laulaa, jos ei halua. Mahdollisuus on yhteiseen keskusteluun, mutta jokainen saa olla mukana omalla tavallaan.

Olet tervetullut kinkeritaloon, vaikka et talon väkeä tuntisikaan, kinkerit ovat koko seurakunnalle avoimia tilaisuuksia!

Tänä vuonna kinkereiden teemana on "Kristittyjen yhteys ja ykseys". Tilaisuudessa ovat mukana pastori Henna-Riikka Kivistö ja kanttori Heidi Olkinuora.

Kahvit klo 18.00 alkaen, voit tulla omaan tahtiin paikalle. Vapaaehtoinen kahviraha kerätään Yhteisvastuulle.

Varsinaiset kinkerit alkavat klo 18.30.

vt. kirkkoherra

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Särkijärven leirikeskus

Yhteinen lenkkeilyilta

Tykkäätkö käydä lenkillä mutta juoksukaveri puuttuu? Lähde porukassa joko juoksu tai kävelylenkille!

Siljankoti, os. Tunnelikuja 1, Hämeenkyrö

Hartaus Siljankodissa

Tervetuloa hetkeksi lepäämään Jumalan kämmenellä. Hartaus on kaikille avoin tilaisuus!

Veteraanitalo, os. Härkikuja 12b, Hämeenkyrö

Hartaus Veteraanitalolla