Kotorinteen seurakuntakerho

Kotorinteen seurakuntakerho

Kotorinteen ruokala, Kirkkoahde

Kotorinteen seurakuntakerho on alueen asukkaille ja kauempaakin tuleville yhteinen virkistys- ja hiljentymishetki. Kokoonnumme ruokalaan noin kerran kuussa reiluksi tunniksi hiljentymään, laulamaan, rupattelemaan ja lopussa juomme seurakunnan tarjoamat kahvit. Kerhossa käy parisenkymmentä osallistujaa. Paikalla on diakoniatyöntekijä ja hänen mukaan välillä joku vieras, pappi, kanttori tai seurakuntalainen. Hoitajat auttavat liikuntarajoitteisia tarvittaessa.Uudet ovat tervetulleita!

diakoniatyöntekijä, aikuis- ja lähetystyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että lähetys- ja aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Jumesniemen seurakuntakerho

Jumesniemen koulun ruokasalissa kerran kuukaudessa pidettävä kerho, keskustelun ja kahvin lomassa hartaus sekä pieni ohjelmatuokio.

Ulla ja Antti Linnainmaan kodissa os. Trossitie 94, Simuna

Vanajan varttuneet

Avoin ja rento seurakuntapiiri kaikille ja kaikenikäisille riippumatta siitä, missä kylässä tai keskustassa asut!

Särkijärven leirikeskus

Omaishoitajien leiripäivä