Messu Hämeenkyrön kirkko

Tervetuloa viettämään tunnelmallista ja juhlallista sunnuntaita kirkkoon!

Messun aiheena on "Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa".

Messukumppaneina Hämeenkyrön Lions Clubit sekä partiolippukunta Hämeenkyrön Hälläpyörät. Messu alkaa ja päättyy juhlalliseen risti- ja lippukulkueeseen. Hämeenkyrön leijonat laskevat kirkon jälkeen seppeleen sankariristille sekä kutsuvat koko kirkkoväen messun jälkeen kirkkokahveille Isopappilaan!

Messussa kirkkokansaa hellitään Aino Mäkisen ja Johanna Urpasen kauniilla huilumusiikilla. Kanttorina on Helga Anttikoski. Leijonat ovat suunnitelleet juhlallisen kirkon virsiä myöden, joten tänä sunnuntaina saamme tutustua moniin uusiin lisävihkossa oleviin virsiin.

Saarnasta ja liturgiasta vastaa LC Hämeenkyrö/Kyröttärien presidentti, pastori Anu Mätäsniemi. Avustavana pappina on Mari Metsävainio. Ehtoollisenjaossa avustavat Heikki Uusitalo ja Markku Koskinen.

Lippu-upseerina toimii Ari Lehtonen.

Juhlakirkko on tarkoitettu kaikille ja kaikenikäisille, ei vain leijonille, vaan messu on tänäkin sunnuntaina koko seurakunnan yhteinen juhla.

Mikäli Veteraanitalon tai Kurjenmäen asukkaat tahtovat messuun saattajan, joka saattaa kirkkoon, Isopappilaan ja sieltä takaisin sekä on kirkossa apuna, yhteyttä voi ottaa Jutta Lindgreniin p. 0408705647.

Myös sotiemme veteraanit, lesket, puolisot, lotat, kaatuneitten omaiset, lottatytöt ja sotilaspojat sekä muu veteraaniväki voi halutessaan tilata ilmaisen autokuljetuksen kirkkoon, Isopappilaan ja takaisin kotiin Heikki Uusitalolta p. 0505987874.

Lämpimästi tervetuloa!

pappi

Aikuis-, lähetys-, diakonia- ja veteraanityön pappi ja toimituksista (erityisesti hautaukset) ensisijaisesti vastaava pappi

Täällä Hämeenkyrössä minut on jo opittu tuntemaan pappina, joka omistaa liian monta käsilaukkua ja liian paljon vaatteita - muodin suurkuluttaja kun olen ja Gloria-lehti luetaan kerran kuussa :) Minulle kaikessa kauneus, estetiikka, on tärkeää - myös työssäni. Arvostan myös kaikkea vanhaa - emme mieheni kanssa kelpuuta kotiimme muita kuin vanhoja kauniita huonekaluja tai esineitä. Harrastan myös runoja, kirjallisuutta, teatteria, puutarhaa, ruokaa ja kodin hoitoa. Olen myös mukana monissa yhdistyksissä ja järjestöissä.

Perheeseeni kuuluu mieheni ja hänen kaksi poikaansa, jotka ovat jo aikuisia. Lisäksi vauhtia arkeemme tuovat karjalankarhukoiramme ja lenkkikaverini Tessu sekä manx-rotuinen kissamme Lumikki, joka mielellään haluaisi tassuillaan kirjoittaa tietokoneellani. Molemmat eläimet ovat mustavalkoisia :)

Minua pappina kuvaa varmaan se, että aika usein minulle sanotaan: "Ei uskoisi, että olet pappi. Sinähän puhut ihan tavallisia asioita ja olet ihan tavallinen ihminen!" Ja oikeasti, niinhän me kaikki papit olemme :)

Olen ollut tässä seurakunnassa töissä vuodesta 2009. Työtehtäviini kuuluvat erityisesti toimitukset, kuten kasteet, vihkimiset, kodin siunaamiset ja hautaan siunaamiset sekä tietenkin kaikki muut papin perinteiset työt. Jokainen toimitus on minulle kunniatehtävä. Työalani on diakoniatyö, mikä tarkoittaa mm. ihmisten auttamista eri elämäntilanteissa. Lähellä sydäntäni on myös työ sotiemme veteraanien, veteraanien leskien, kaatuneitten omaisten ja sotalasten parissa.

t. Anu-pappi

Messu kirkossa

Armahtakaa! Jumala kutsuu meitä armahtamaan toisiamme armahtamalla meidät. Jumalan suuruutta ihmettelemässä Henna-Riikka Kivistö ja Helga Anttikoski.

Messu kirkossa

Apostolien päivä. Jeesus kutsui opetuslapsensa arjen keskeltä Jumalan valtakunnan työhön. Siihen työhön hän kutsuu meitäkin. Kutsuun vastaamassa alttarilta Minna Järvinen ja urkujen takaa Sanna Loikas.

Messu kirkossa

Konfirmaatiojuhlaan kutsutaan nyt SJ2-leirin väkeä läheisineen. Nuorten kanssa pohditaan rakkauden lakia: Rakasta Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi. Pohdinnoissa tukena Mari Metsävainio, Tuomas Ukkonen, Aleksi Mattila ja musiikissa Saara Syrjäniemi. Tule mukaan!