Messu Hämeenkyrön kirkko

Tervetuloa viettämään tunnelmallista ja juhlallista sunnuntaita kirkkoon!

Messun aiheena on "Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa".

Messukumppaneina Hämeenkyrön Lions Clubit sekä partiolippukunta Hämeenkyrön Hälläpyörät. Messu alkaa ja päättyy juhlalliseen risti- ja lippukulkueeseen. Hämeenkyrön leijonat laskevat kirkon jälkeen seppeleen sankariristille sekä kutsuvat koko kirkkoväen messun jälkeen kirkkokahveille Isopappilaan!

Messussa kirkkokansaa hellitään Aino Mäkisen ja Johanna Urpasen kauniilla huilumusiikilla. Kanttorina on Helga Anttikoski. Leijonat ovat suunnitelleet juhlallisen kirkon virsiä myöden, joten tänä sunnuntaina saamme tutustua moniin uusiin lisävihkossa oleviin virsiin.

Saarnasta ja liturgiasta vastaa LC Hämeenkyrö/Kyröttärien presidentti, pastori Anu Mätäsniemi. Avustavana pappina on Mari Metsävainio. Ehtoollisenjaossa avustavat Heikki Uusitalo ja Markku Koskinen.

Lippu-upseerina toimii Ari Lehtonen.

Juhlakirkko on tarkoitettu kaikille ja kaikenikäisille, ei vain leijonille, vaan messu on tänäkin sunnuntaina koko seurakunnan yhteinen juhla.

Mikäli Veteraanitalon tai Kurjenmäen asukkaat tahtovat messuun saattajan, joka saattaa kirkkoon, Isopappilaan ja sieltä takaisin sekä on kirkossa apuna, yhteyttä voi ottaa Jutta Lindgreniin p. 0408705647.

Myös sotiemme veteraanit, lesket, puolisot, lotat, kaatuneitten omaiset, lottatytöt ja sotilaspojat sekä muu veteraaniväki voi halutessaan tilata ilmaisen autokuljetuksen kirkkoon, Isopappilaan ja takaisin kotiin Heikki Uusitalolta p. 0505987874.

Lämpimästi tervetuloa!

Messu

Tervetuloa messuun! Aiheena "Jeesus herättää uskon" Pappina Erkki Malmberg, kanttorina Heidi Olkinuora

Marja ja Vesa Ahron kodissa, Kyröspohjantie 280, Hämeenkyrö

Kyröspohjan kinkerit

Tervetuloa tapaamaan tuttuja ja tekemään uusia tuttavuuksia kyläläisiin! Samalla tutustut seurakunnan työntekijöihin.

Messu

Tervetuloa messuun! Aiheena "Ansaitsematon armo" Pappina Anu Mätäsniemi ja kanttorina Heidi Olkinuora.