Vanajan varttuneet

Vanajan varttuneet

Ulla ja Antti Linnainmaan kodissa os. Trossitie 94, Simuna

Avoin seurakuntapiiri kaikille ja kaikenikäisille riippumatta siitä, missä kylässä tai keskustassa asut!

Vanajan varttuneiden kerhossa on meitä kaikenikäisiä ja kaikenlaisia ihmisiä. Jokainen saa tulla sellaisena kuin on ja kaikki mahtuvat mukaan!

Vanajan kerhossa ensin kahvitellaan ja vapaaehtoinen kahviraha kerätään lähetystyön hyväksi. Kahvin jälkeen kerhon ohjelmaosuudessa juttelemme yhdessä rukouksesta, joka on silta Jumala luokse.

Kerhossamme saa jutella tai olla hiljaa, kaikki on yhtä sallittua!

Tervetuloa!

Tuula ja Markku Rasan kodissa os. Purimontie 4, Jumesniemi

Jumesniemi-Sirkkalan Kinkerit

Tervetuloa tapaamaan tuttuja ja tekemään uusia tuttavuuksia kyläläisiin! Samalla tutustut seurakunnan työntekijöihin.

Matti ja Marjatta Sunin kodissa os. Haapaniementie 367, Vesajärvi

Vesajärven kinkerit

Toivoa naisille-ryhmä, Hannapiiri

Hämeenkyrön Hannat kokoontuvat rukoilemaan kansainvälisen Toivoa naisille-rukouskalenterin avulla. Uudet tervetuloa!