Alfa-kurssille ilmoittautuminen käynnissä 18.1. saakka

ma 8.1. kello 17.00 - to 18.1.

Alfa-kurssille ilmoittautuminen käynnissä 18.1. saakka

Tule mukaan pohtimaan elämän suuria kysymyksiä yhdessä muiden kanssa.

Hämeenkyrön seurakunta järjestää nuorille ja aikuisille Alfa-kurssin Särkijärven leirikeskuksessa alkuvuodesta 2018.

Lue lisää tästä.

Ilta alkaa aterialla, jonka jälkeen on lyhyt luento ja juttelua aiheesta. Kurssi on maksuton.

Alfa-kurssi on kokonaisuus, ja siksi on tarkoitus että mukaan ilmoittautuneet osallistuvat jokaiseen tapaamiskertaan.

Onko Jumalaa? Kuka Jeesus oli? Miten voin rukoilla? Ja miksi? Kuuleeko kukaan? Mihin tarvitaan seurakuntaa? Saisiko perusteluja?  Mikä on totta ja mikä ei? Älä sinäkään niele pureskelematta ensin - tule mukaan ja kysy.

Alfa-kurssin aikataulu:

Kutsumme Sinut mukaan torstai-iltoihin kello 18-20.00

25.1., 1.2., 8.2., 15.2., 22.2., 8.3., 22.3., 5.4., 12.4., 19.4. ja 26.4.

Lisäksi vietämme yhteisen viikonlopun 16.-18.3.2018

Selvittelemme parhaillaan olisiko kurssin ajaksi mahdollista järjestää lastenhoito.

Ilmoittaudu 18.1.mennessä tästä linkistä.

lastenohjaaja

Olen Minttumaria ja työskentelen seurakunnassa noin kaksi päivää viikossa lapsi- ja perhetyössä. Olen yksi seurakunnan some-päivittäjistä ja nettisivujen ylläpitäjistä. Vapaaehtoisena olen mukana myös kouluikäisten toiminnassa sekä aikuis- ja lähetystyön jutuissa.  Opiskelin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin v.2004.

Perheeseeni kuuluu lisäkseni mies ja kolme alakoulu-ikäistä lasta. Yhdessä tykkäämme mm.pelata lautapelejä. Olemme muuttaneet Hämeenkyröön syksyllä 2005. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, luonto, luovat jutut, kirjoittaminen, kirjat, valokuvaaminen ja käsityöt.

diakoniatyöntekijä, aikuis- ja lähetystyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että lähetys- ja aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Nuortenilta

Kevään aikana käydään Roomalaiskirjettä läpi

Nuorten raamis VT

Nuorten raamattupiiri, jossa käydään läpi Vanhaa Testamenttia.

Nuorten raamis UT

Nuorten raamattupiiri, jossa käydään läpi Uutta Testamenttia.