Loppiaistapahtuma

Loppiaistapahtuma Hämeenkyrön kirkko, Isopappila

Loppiaistapahtumassa messussa saarnaa Marko Pihlajamaa Medialähetysjärjestö Sanansaattajista. Isopappilassa kirkon jälkeen juodaan ruokaisat kirkkokahvit, kuullaan raamatunopetusta ja ajankohtaista asiaa medialähetyksestä

Marko Pihlajamaa on Medialähetysjärjestö Sanansaattajien (Sansan) henkilöstöjohtaja. Hän on myös syvällinen raamatunopettaja.

Hämeenkyrön seurakunta tukee Sansan kautta darinkielisiä satelliittitelevisio-ohjelmia.

sansa.fi

diakoniatyöntekijä, aikuis- ja lähetystyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että lähetys- ja aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Messu kirkossa

Mitä tarvitaan mukaan taivasmatkalle? Mitkä aarteet ovat katoamattomia ja mitkä katoavat kuin tuhka tuuleen? Vastauksia etsimässä Mari Metsävainio ja Heidi Olkinuora.

Messu kirkossa

"Seuraa minua!", sanoo Jeesus. Kutsua Taivasten valtakuntaan ihmettelemässä ja jakamassa Minna Järvinen ja Heidi Olkinuora.

Messu kirkossa

Nyt juhlitaan! Kesän ensimmäisen leiririppikoulun (SJ1)konfirmaatio on nyt totta. Aiheena on Kadonnut ja jälleen löytynyt. Nuorten kanssa aihetta tutkivat Anu Mätäsniemi, Mikkeli Kivimäki, Matti Välimäki ja Heidi Olkinuora. Tervetuloa mukaan!