Kotorinteen seurakuntakerho

Kotorinteen ruokala. Kirkkoahde 4

Kaikille avoin diakoniaryhmä

Kotorinteen seurakuntakerhossa rupatellaan, kahvitellaan ja hiljennytään. Kerhossa käy parisenkymmentä Kororinteen alueen asukasta. Välillä käy vieraita, vaikkapa diakoniapappi tai paikallinen esiintyjä. Uudet ovat tervetulleita, muualtakin kuin Kotorinteen alueelta. Alueen liikuntaesteisiä autetaan paikalle. Kerho on ilmainen. Ryhmää ohjaa diakoniatyöntekijä.

diakoniatyöntekijä, aikuis- ja lähetystyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että lähetys- ja aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

ti 29.5.2018 klo 11.00 - pe 1.6.2018 klo 13.00

Särkijärven leirikeskus

Eläkeväen leiri

Eläkeväen leppoisa leiri Särkijärvellä.

Messu kirkossa

Miltähän mahtaa tuntua olla Jumalan hyvyyden välikappale? Siihen meitä kutsutaan Lähimmäisen sunnuntaina. Messussa siunataan seurakunnan vapaaehtoiset uuteen toimintakauteen. Paikalla myös Anu Mätäsniemi, Pirjo Järvinen, Johanna Graeffe, Anu Tassberg ja Jukka Hovila. Tuodaan lähimmäiset kirkkoon!

Jumesniemen koulun ruokasali

Jumesniemen seurakuntakerho

Paikka Sanalle, kaffeelle ja jutustelulle Jumesniemessä!