Pyhäinpäivän iltakirkko ja vainajien muistaminen

Pyhäinpäivän iltakirkko ja vainajien muistaminen Hämeenkyrön kirkko

Tunnelmallisessa ja koskettavassa pyhäinpäivän iltakirkossa kuulemme kaikkien viime pyhäinpäivän jälkeen kuolleiden seurakunnan jäsenten nimet sekä vietämme yhdessä ehtoollista, joka on lohdutuksen eväs surun matkalla. Lämpimästi tervetuloa!

Iltakirkon musiikissa kanttori Heidi Olkinuora sekä kirkkokuoro ja pappina Anu Mätäsniemi. Ehtoollisella avustaa Mari Metsävainio. Mukana messua toteuttamassa on myös seurakunnasta Arja Tuomala ja Anu Tassberg sekä joukko seurakuntalaisia.

pappi

Aikuis-, lähetys-, diakonia- ja veteraanityön pappi ja toimituksista (erityisesti hautaukset) ensisijaisesti vastaava pappi

Täällä Hämeenkyrössä minut on jo opittu tuntemaan pappina, joka omistaa liian monta käsilaukkua ja liian paljon vaatteita - muodin suurkuluttaja kun olen ja Gloria-lehti luetaan kerran kuussa :) Minulle kaikessa kauneus, estetiikka, on tärkeää - myös työssäni. Arvostan myös kaikkea vanhaa - emme mieheni kanssa kelpuuta kotiimme muita kuin vanhoja kauniita huonekaluja tai esineitä. Harrastan myös runoja, kirjallisuutta, teatteria, puutarhaa, ruokaa ja kodin hoitoa. Olen myös mukana monissa yhdistyksissä ja järjestöissä.

Perheeseeni kuuluu mieheni ja hänen kaksi poikaansa, jotka ovat jo aikuisia. Lisäksi vauhtia arkeemme tuovat karjalankarhukoiramme ja lenkkikaverini Tessu sekä manx-rotuinen kissamme Lumikki, joka mielellään haluaisi tassuillaan kirjoittaa tietokoneellani. Molemmat eläimet ovat mustavalkoisia :)

Minua pappina kuvaa varmaan se, että aika usein minulle sanotaan: "Ei uskoisi, että olet pappi. Sinähän puhut ihan tavallisia asioita ja olet ihan tavallinen ihminen!" Ja oikeasti, niinhän me kaikki papit olemme :)

Olen ollut tässä seurakunnassa töissä vuodesta 2009. Työtehtäviini kuuluvat erityisesti toimitukset, kuten kasteet, vihkimiset, kodin siunaamiset ja hautaan siunaamiset sekä tietenkin kaikki muut papin perinteiset työt. Jokainen toimitus on minulle kunniatehtävä. Työalani on diakoniatyö, mikä tarkoittaa mm. ihmisten auttamista eri elämäntilanteissa. Lähellä sydäntäni on myös työ sotiemme veteraanien, veteraanien leskien, kaatuneitten omaisten ja sotalasten parissa.

t. Anu-pappi

Messu kirkossa

Jumala kutsuu meitä elämään taivaan kansalaisina maailmassa. Tätä kutsua kanssamme ihmettelemässä Mari Metsävainio ja Heidi Olkinuora, sekä Kevätesikot-kuoro. Tule sinäkin!

Messu kirkossa

Konfirmaatiomessu! Juhlimme hiihtolomaleiriläisten ja päiväkoululaisten konfirmaatiojuhlaa. Mukana menossa Henna-Riikka Kivistö, Tuomas Ukkonen, Mikkeli Kivimäki, Matti Välimäki, Anu Mätäsniemi, Heidi Olkinuora sekä isoset ja nuorten bändi. Aiheena on rukous, joka on sydämen puhetta Jumalan kanssa. Rukous on voimallista. Sillä kaadetaan vaikka muureja ja raja-aitoja!

Ulla ja Antti Linnainmaan kodissa os. Trossitie 94, Simuna

Vanajan varttuneet

Avoin ja rento seurakuntapiiri kaikille ja kaikenikäisille riippumatta siitä, missä kylässä tai keskustassa asut!