Kotorinteen seurakuntakerho

Kotorinteen ruokala, Kirkkoahde 4

Kaikille avoin seurakuntakerho

Kotorinteen seurakuntakerhossa rupatellaan, kahvitellaan ja hiljennytään. Kerhossa käy parisenkymmentä Kororinteen alueen asukasta. Välillä käy vieraita, vaikkapa diakoniapappi tai paikallinen esiintyjä. Tällä kertaa mukana pitkään Hämeenkyrössä opettajana toiminut Marja Lepola. Uudet ovat tervetulleita, muualtakin kuin Kotorinteen alueelta. Kerho on ilmainen. Ryhmää ohjaa diakoniatyöntekijä.

diakoniatyöntekijä, aikuis- ja lähetystyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että lähetys- ja aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Jumesniemen seurakuntakerho

Jumesniemen koulun ruokasalissa kerran kuukaudessa pidettävä kerho, keskustelun ja kahvin lomassa hartaus sekä pieni ohjelmatuokio.

Ulla ja Antti Linnainmaan kodissa os. Trossitie 94, Simuna

Vanajan varttuneet

Avoin ja rento seurakuntapiiri kaikille ja kaikenikäisille riippumatta siitä, missä kylässä tai keskustassa asut!

Särkijärven leirikeskus

Omaishoitajien leiripäivä