Kädentaitotalkoot

Kädentaitotalkoot Torikadun Olohuone

Avoin askartelu-ilta naisia ja tyttöjä auttavan Hanna-työn tukemiseksi.

Kädentaitotalkoot naisia ja tyttöjä auttavan Hanna-työn tukemiseksi Torikadun Olohuoneessa 31.10. klo 16.30-19.30

Torikatu 8, 2. krs, Kyröskoski.

Tule tekemään käsilläsi hyvää! Kokoonnumme tekemään yhdessä käsitöitä ja askartelua.

Paikalla on tarvittavat materiaalit ja ohjaus, et tarvitse mitään mukaasi. Teemme ainakin koruja ja kortteja.

Talkoiden tarkoitus ei ole tehokas tekeminen, vaan yhdessä tekeminen ja onnistumisen ilon löytäminen. Opit halutessasi mm. uusia korttiaskartelutekniikoita.

Valmiit tuotteet myydään Torikadun Olohuoneen lähetysvitriinistä tai tilaisuuksien/myyjäisten kautta ja saadut rahat ohjataan naisia ja tyttöjä auttavaan Hanna-työhön.

Kädentaitotalkoot on avoin tilaisuus kaikille auttamishaluisille nuorille tai aikuisille, ei tarvitse olla mukana Hanna-työssä tai seurakunnan toiminnassa osallistuakseen tähän.

Voit myös tulla paikalle muuten vain, tutustumaan joihinkin Hanna-työssä mukana oleviin hämeenkyröläisiin tai kyselemään lisää tästä työstä.

Lisätietoa paikasta: http://www.hameenkyronseurakunta.fi/kirkko-ja-tilat/kyroskosken-tilat

Hanna-työ auttaa naisia ja tyttöjä ympäri maailmaa. Työn kautta naisille ja tytöille annetaan tukea arkisiin asioihin, lasten hoitamiseen, itsestä huolehtimiseen, naisena elämiseen. Heille myös annetaan toivoa: kerrotaan Jumalasta jonka silmissä jokainen on arvokas ja joka rakastaa ihan jokaista näistä naisista ja tytöistä. Monelle se on suuri ihme ja yllätys, sillä iso joukko naisia ja tyttöjä elää luullen, ettei heillä ole lainkaan ihmisarvoa.

Lisätietoja voi kysellä Minttumaria Ukkoselta

minttumaria.ukkonen (at) evl.fi

p.044 724 83 75

lastenohjaaja

Olen Minttumaria ja työskentelen seurakunnassa noin kaksi päivää viikossa lapsi- ja perhetyössä. Olen yksi seurakunnan some-päivittäjistä ja nettisivujen ylläpitäjistä. Vapaaehtoisena olen mukana myös kouluikäisten toiminnassa sekä aikuis- ja lähetystyön jutuissa.  Opiskelin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin v.2004.

Perheeseeni kuuluu lisäkseni mies ja kolme alakoulu-ikäistä lasta. Yhdessä tykkäämme mm.pelata lautapelejä. Olemme muuttaneet Hämeenkyröön syksyllä 2005. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, luonto, luovat jutut, kirjoittaminen, kirjat, valokuvaaminen ja käsityöt.

Nuorten raamis UT

Nuorten raamattupiiri, jossa käydään läpi Uutta Testamenttia.

Särkijärven leirikeskus

Yhteinen lenkkeilyilta

Tykkäätkö käydä lenkillä mutta juoksukaveri puuttuu? Lähde porukassa joko juoksu tai kävelylenkille!

Nuorten rukouspiiri

Nuorten rukouspiirissä rukoillaan Hämeenkyrön, Suomen ja henkilökohtaisten asioiden puolesta.