Kyröskosken lähetyspiiri

Kyröskosken lähetyspiiri

Marja-Liisa Järvisen koti , Puronvarsitie 3A, Kyröskoski

Kyröskosken lähetyspiiri kokoontuu kodeissa. uudet ovat tervetulleita mukaan kuulemaan lähetystyön kuulumisia!

Lähetyspiiri kokoontumisessa kuullaan terveisiä nimikkoläheteiltä, hiljennytään, kahvitellaan ja rupatellaan. Lähetyspappi tai lähetyssihteeri vierailevat välillä piirissä. Vapaaehtoinen kahvimaksu menee Kyröskosken piirissä Inkerin kirkon opiskelijoiden tukemiseen Suomen Lähetysseuran kautta.

Pirjo Järvinen
diakoniatyöntekijä, aikuis- ja lähetystyö

Toivoa naisille-ryhmä, Hannapiiri

Hämeenkyrön Hannat kokoontuvat rukoilemaan kansainvälisen Toivoa naisille-rukouskalenterin avulla. Uudet tervetuloa!

Ulla ja Antti Linnainmaan kodissa os. Trossitie 94, Simuna

Vanajan varttuneet

Avoin ja rento seurakuntapiiri kaikille ja kaikenikäisille riippumatta siitä, missä kylässä tai keskustassa asut!

Toivoa naisille-ryhmä, Hannapiiri