Messu

su 15.10. kello 10.00

Messu Hämeenkyrön kirkko

Pastori Erkki Jokinen saarnaa aiheesta "Rakkauden kaksoiskäsky". Kanttorina Heidi Olkinuora. Olet lämpimästi tervetullut!

Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus on koko seurakunnan yhteinen kokoontuminen. Se on avoin kaikille, myös kirkkoon kuulumattomille. Olet lämpimästi tervetullut!

____

Messuun kuuluva ehtoollinen on yhteyden ja anteeksiannon hetki, johon voivat osallistua kaikki kastetut kirkon jäsenet. Muut voivat tulla ehtoollisen aikana alttarin luo siunattavaksi (tule muiden mukana alttarikaiteen luokse ja kerro ehtoollista jakavalle papille haluavasi että sinut siunataan).

Lapset voivat myös saada ehtoollista vanhempiensa mukana, jos heidät on kastettu, heille on opetettu ehtoollisen merkityksestä ja he itse haluavat tulla. Lapset voivat tulla myös siunattavaksi.

Ehtoollisviini on alkoholitonta ja gluteenittoman ehtoollisleivän saa pyytämällä.

Jos alttarille polvistuminen on vaikeaa, se ei ole välttämätöntä. Ehtoollisen saa myös seisten. Ehtoollinen voidaan jakaa myös penkkiin, mikäli liikkuminen ehtoollisen aikana kirkon etuosaan on vaikeaa. Jos mahdollista, kerrothan tästä toiveesta papille tai suntiolle jo ennen messun alkamista.

 


Katso myös

la 6.1. klo 10.00

Isopappila, Hämeenkyrön kirkko

Loppiaistapahtuma

Loppiaistapahtumassa messussa saarnaa Marko Pihlajamaa Medialähetysjärjestö Sanansaattajista. Isopappilassa kirkon jälkeen juodaan ruokaisat kirkkokahvit, kuullaan raamatunopetusta ja ajankohtaista asiaa medialähetyksestä