Perheiden päivä

Perheiden päivä Hämeenkyrön kirkko, Isopappila

Kirkko, Isopappila, Kurjenmäkikoti ja kirkon ympäristö

Perheiden päivässä paljon kivaa tekemistä ja kokeiltavaa.

Perheiden päivä on tapahtuma kaikille perheille. Tekemistä on sekä pienille että isoille lapsille, kouluikäisillekin. Mukana järjestämässä kunta, seurakunta, paljon eri järjestöjä ja liikuntaseuroja.

Tapahtuman ohjelma on pääosin ilmaista. Alueella on myynnissä ruokaa ja herkkuja.

vastaava lastenohjaaja

Olen Merja Eloranta, vastaava lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Vastaavana lastenohjaajana olen toiminut elokuusta 2013 alkaen. Nimikkeeni mukaisesti vastaan seurakuntamme varhaiskasvatus- ja perhetyöstä.

Minuun voi ottaa yhteyttä lasten ja perheiden asioissa: päiväkerhot, perhekerhot, kesäkerhot ja perheleirit.

Olen ollut Jarin kanssa naimisissa jo kesästä 1986 ja aikuiset lapsemme Joonas ja Reeta ovat kauan sitten lentäneet kotipesästä ja mummoksi pääsin joulukuussa 2017. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Harrastan myös raamattupiiriä, musiikin kuuntelua ja palapelien kokoamista.

Kokkikerho 1-2 luokkalaisille

Leipomisen riemua.

Avoin perhekerho

Kaikille lapsiperheille avoin kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa!

Avoin perhekerho