Avoin perhekerho Torikadun Olohuone

Äiti ja isä, mitä kuuluu itsellenne? Lapsiarjessa jaksamisesta ja avun pyytämisestä juttelemassa Pirjo Järvinen.

Tällä viikolla avoimissa perhekerhoissa pohditaan tunteita ja jaksamista, vähän myös oikeaa ja väärää. Joskus on niin vaikeaa olla ihmisiksi.

Äiti ja isä, mitä kuuluu itsellenne?  Lapsiarjessa jaksamisesta ja avun pyytämisestä on vanhemmille juttelemassa diakoniatyöntekijä Pirjo Järvinen.

---

Tiistaisin perhekerhossa pidetään esillä erityisesti luontoon ja ympäristöön liittyviä teemoja.

Torstaisin perhekerhossa painotamme erityisesti kädentaitoja ja muuta luovaa puuhaa.

Perhekerho on kaikille lapsiperheille avoin kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Lapset tulevat kerhoon aina yhdessä vanhemman, isovanhemman tai muun läheisen aikuisen kanssa. Tervetuloa myös lasta odottavat perheet!

Tarjolla  aamupalaa(ilmainen), seuraa muista lapsiperheistä ja mukavaa ohjattua toimintaa yhdessä oman lapsen kanssa. Vapaallekin leikille ja jutustelulle jää kerhossa aikaa. Jokaisella kerhokerralla myös kuullaan tärkeitä asioita rakastavasta Taivaan Isästä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse kuulua seurakuntaan jotta voisit tulla mukaan kerhoilemaan.

Perhekerhoa ohjaavat Hämeenkyrön seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät. Tervetuloa uudet ja vanhat kävijät!

Mirva Kämäräinen

Minttumaria Ukkonen

Anne-Maria (Anne) Ahola

Kokkikerho 1-2 luokkalaisille

Leipomisen riemua.

Avoin perhekerho

Kaikille lapsiperheille avoin kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa!