Ulla ja Antti Linnainmaan koti, os. Trossitie 94, Simuna

Vieraana Hannu Lehtipuu

Avoin seurakuntapiiri kaikille ja kaikenikäisille! (vaikka nimi on "Vanajan varttuneet", on kerho siis oikeasti kaikenikäisille, rohkeasti mukaan!)

Kerhossamme käy väkeä ympäri Hämeenkyröä kaikista kylistä ja keskustastakin! Kerhomme on täynnä mukavaa yhdessäoloa jutustelun, Jumalan sanan ja kiinnostavien aiheiden ja ihmisten parissa, Ulla ja Antti Linnainmaan tunnelmallisessa kodissa. Piirin vetäjä Anu-pappi.

Kahviraha lähetyksen hyväksi

Vanajan varttuneet

Avoin ja rento seurakuntapiiri kaikille ja kaikenikäisille riippumatta siitä, missä kylässä tai keskustassa asut!
ke 11.4.2018 klo 13.00 - ke 14.3.2018 klo 14.30