Junnu-ilta

Junnu-ilta Torikadun Olohuone

Kouluikäisten oma toiminnallinen ilta. Tervetuloa :)

Tykkäätkö pelailusta tai musiikista? Vai olisiko sinun juttusi ennemminkin kokkailu tai kädentaidot? Leffailta tai koko syksyn kestävä pöytäjääkiekkoturnaus? Junnu-illat suunnitellaan kouluikäisten omien toiveiden mukaan. Tule mukaan ja kerro oma ideasi. Illat on tarkoitettu 1-6-luokkalaisille.

Kaikissa junnu-illoissa on mukana varhaisnuorisotyönohjaaja Tuomas tai joku muu aikuinen apunaan seurakunnan isosia, kerhonohjaajia tai vapaaehtoisia aikuisia. Et siis jää yksin, vaikka tulisitkin mukaan ilman kaveria.

*Vanhemmat! Vaikka junnu-iltoihin ei tarvitse ilmoittautua ja niissä voi käydä vaikka vain joskus, olisi hyvä jos voisitte kertoa yhteystietonne, mikäli lapsenne käy illoissa. Näin saamme tarvittaessa yhteyden teihin, vaikka lapsi ei itse muistaisi puhelinnumeroanne. Toivomme myös että voisitte täyttää kuvauslupa-lomakkeen. Samalla lomakkeella kerätään myös yhteystiedot. Lomakkeen löydät Junnu-iltojen omalta sivulta.

Tästä linkistä pääset Junnu-iltojen omalle sivulle.

varhaisnuorisotyönohjaaja

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.

Kokkikerho 1-2 luokkalaisille

Leipomisen riemua.