Kerhojen syyskirkko

Kerhojen syyskirkko Hämeenkyrön kirkko

Lapsiperheiden syyskirkko, tervetuloa!

Syyskausi on hyvä aloittaa yhdessä Taivaan Isän edessä. Tulkaa mukaan lapsiperheiden kirkkohetkeen ja tapaamaan seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijöitä.

lastenohjaaja

Olen Anne (Maria) . Toimin lastenohjaajana Hämeenkyrön seurakunnassa. Pidän kovasti lapsista ja heidän kanssaan on mukavaa touhuilla. Lapsityö on lähellä sydäntäni. Olen aiemmin tehnyt hoitoalan töitä mm. vanhusten, vammaisten ja lapsiperheiden parissa. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme poikaa (18v, 16v, ja 8v.) Perheemme on mukana aktiivisesti urheilutoiminnassa.

vastaava lastenohjaaja

Olen Merja Eloranta, vastaava lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Vastaavana lastenohjaajana olen toiminut elokuusta 2013 alkaen. Nimikkeeni mukaisesti vastaan seurakuntamme varhaiskasvatus- ja perhetyöstä.

Minuun voi ottaa yhteyttä lasten ja perheiden asioissa: päiväkerhot, perhekerhot, kesäkerhot ja perheleirit.

Olen ollut Jarin kanssa naimisissa jo kesästä 1986 ja aikuiset lapsemme Joonas ja Reeta ovat kauan sitten lentäneet kotipesästä ja mummoksi pääsin joulukuussa 2017. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Harrastan myös raamattupiiriä, musiikin kuuntelua ja palapelien kokoamista.

lastenohjaaja

Olen Mirva ja työskentelen lastenohjaajana Hämeenkyrön seurakunnassa . Sydäntäni  lähellä ovat lapset ja perheet. Olen myös toiminut tukihenkilönä ja vapaaehtoistyössä. Valmistuin lastenohjaajaksi 2017. Perheeseeni  kuuluu  aviomieheni ja 18 vuotias tytär, muut lapseni ovat jo lentäneet pesästä. Harrastuksiini kuuluu liikunta, lukeminen sekä vapaaehtoistyö.

pappi

Varhaiskasvatuksen pappi

lastenohjaaja (sijainen)
lastenohjaaja

Olen Minttumaria ja työskentelen seurakunnassa noin kaksi päivää viikossa lapsi- ja perhetyössä. Olen yksi seurakunnan some-päivittäjistä ja nettisivujen ylläpitäjistä. Vapaaehtoisena olen mukana myös kouluikäisten toiminnassa sekä aikuis- ja lähetystyön jutuissa.  Opiskelin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin v.2004.

Perheeseeni kuuluu lisäkseni mies ja kolme alakoulu-ikäistä lasta. Yhdessä tykkäämme mm.pelata lautapelejä. Olemme muuttaneet Hämeenkyröön syksyllä 2005. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, luonto, luovat jutut, kirjoittaminen, kirjat, valokuvaaminen ja käsityöt.

Messu kirkossa

Rauhanyhdistyksen kirkkopyhä. Vierailevana saarnaajana Veli-Pekka Ottman. Liturgina Anu Mätäsniemi ja kanttorina Heidi Olkinuora. Aiheena on Jumalan kansan koti-ikävä. Kristitty tietää kotinsa olevan Jumalan luona taivaassa ja siksi kaipaa sinne. Tule mukaan ihmettelemään lupausta ikuisesta elämästä!

Kokkikerho 1-2 luokkalaisille

Leipomisen riemua.

Avoin perhekerho

Kaikille lapsiperheille avoin kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa!