Avoin perhekerho

Avoin perhekerho Torikadun Olohuone

"Paljon kiitoksen aiheita" Kaikille lapsiperheille avoin kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

"Olemme saaneet paljon hyvää"

Tällä viikolla katsomme ympärillemme ja huomaamme paljon ilonaiheita. Myös Taivaan Isällä on asiaa, mutta miten voimme tietää millaista asiaa?

----

Tiistaisin perhekerhossa pidetään esillä erityisesti luontoon ja ympäristöön liittyviä teemoja.

Torstaisin perhekerhossa painotamme erityisesti kädentaitoja ja muuta luovaa puuhaa.

Perhekerho on kaikille lapsiperheille avoin kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Lapset tulevat kerhoon aina yhdessä vanhemman, isovanhemman tai muun läheisen aikuisen kanssa. Tervetuloa myös lasta odottavat perheet!

Tarjolla  aamupalaa(ilmainen), seuraa muista lapsiperheistä ja mukavaa ohjattua toimintaa yhdessä oman lapsen kanssa. Vapaallekin leikille ja jutustelulle jää kerhossa aikaa. Jokaisella kerhokerralla myös kuullaan tärkeitä asioita rakastavasta Taivaan Isästä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse kuulua seurakuntaan jotta voisit tulla mukaan kerhoilemaan.

Perhekerhoa ohjaavat Hämeenkyrön seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät. Tervetuloa uudet ja vanhat kävijät!

Mirva Kämäräinen

Minttumaria Ukkonen