Suomalainen messu

Suomalainen messu Hämeenkyrön kirkko

Lasse Heikkilän säveltämä musiikillinen ja vuosia ihastuttanut messu Hämeenkyrön ja Viljakkalan yhteisenä toteutuksena.

Lasse Heikkilän säveltämän Suomalaisen messun lauluilla siivitetty messu toteutetaan Hämeenkyrön ja Viljakkalan seurakuntien yhteistyönä.

Liturgina Henna-Riikka Kivistö

Musiikin johto kanttori Heidi Olkinuora

soittajina Viljakkalan Tuomas-bändi

Messussa näytettävät valokuvat Erkki Jokinen

Facebookin tapahtumasivu: https://www.facebook.com/events/189828198212892/

__

Suomalainen Messu sai alkunsa vuonna 1997 säveltäjä Lasse Heikkilän kansallissävyisistä melodioista, ja se on siitä lähtien ollut paljon esitetty, kuunneltu ja rakastettu. Suomalaisen messun musiikki on myös levytetty. Voit kuunnella Suomalaisen messun lauluja esimerkiksi tästä linkistä.

vt. kirkkoherra

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Viljakkalan seurakuntatalo (Virkatie 2, 39310 Viljakkala)

MiniGospelSingers

Lauluryhmä 1-5 luokkalaisille tytöille ja pojille!

Viljakkalan seurakuntatalo (Virkatie 2, 39310 Viljakkala)

JuniorGospelSingers

Lauluryhmä 6-9 luokkalaisille!