Vieraita Etiopiasta Osaralla

Vieraita Etiopiasta Osaralla

Osaran Kartanossa Anna-Kaisa ja Simo Immosen kodissa (Osarantie 95)

Tule kuulemaan terveisiä maailman nopeimmin kasvavan kirkon piispalta ja lähetystyöntekijöiltä Etiopiasta.

Lähetystyöntekijät Pirkko ja Raimo Tuppurainen vierailevat Hämeenkyrössä yhdessä Jimman synodin (hiippakunnan) piispan, pastori Hailu Abeben kanssa. Tilaisuus pidetään Osaran Kartanossa Anna-Kaisa ja Simo Immosen kodissa (Osarantie 95). Mukana illassa on myös kirkkoherra Erkki Malmberg. Tilaisuus alkaa tiistaina 11.7. klo 18 kahvitarjoilulla.

Tuppuraiset ovat työskennelleet Etiopiassa vuodesta 1981 alkaen ja nyt palaamassa lopullisesti Suomeen. Jimman hiippakunta on ollut Kansanlähetyksen yksi päätyökohde koko sen ajan. Etiopian luterilainen Mekane Yesus -kirkko on maailman nopeimmin kasvava ja suurin luterilainen kirkko.

Tervetuloa kuulemaan Tuppuraisten ja Piispa Hailun ajatuksia sieltä.

Anna-Kaisa  Immonen
kirkkovaltuuston jäsen

Toivoa naisille-ryhmä, Hannapiiri

Hämeenkyrön Hannat kokoontuvat rukoilemaan kansainvälisen Toivoa naisille-rukouskalenterin avulla. Uudet tervetuloa!

Ulla ja Antti Linnainmaan kodissa os. Trossitie 94, Simuna

Vanajan varttuneet

Avoin ja rento seurakuntapiiri kaikille ja kaikenikäisille riippumatta siitä, missä kylässä tai keskustassa asut!

Toivoa naisille-ryhmä, Hannapiiri