Lahjat käyttöön!

Seurakunta ei ole vain työntekijät - seurakunta olemme me kaikki!

Sinä juuri olet tärkeä, eikä kukaan muu voi täyttää sinun paikkaasi. Tule mukaan toimijaksi, sinulle sopivalla tavalla ja ajalla. Anna rohkeasti lahjasi käyttöön. Ota yhteyttä - mietitään yhdessä mikä voisi olla sinun paikkasi.

Vapaaehtoisten työpanos on tärkeää, usein jopa välttämätönta, sillä kaikkea seurakunnan toimintaa ei olisi edes mahdollista pyörittää vain työntekijöiden voimin. Voit tulla vapaaehtoiseksi yksittäiseen tilaisuuteen tai sitoutua pitkäksi ajaksi oman elämäntilanteesi ja voimavarojesi mukaan.

Sopivalle paikalle

Tehtäviä on monenlaisia, esim. jumalanpalveluksessa avustaminen, lasten hoitaminen seurakunnan tilaisuuksissa, pyhäkoulun pitäminen, kahvituksen järjestämisessä auttaminen. Ehkä voisit tulla varamummoksi, -papaksi tai isosiskoksi/veljeksi perhekerhoon. Haluaisitko olla lisäkummina perheelle, joilta oma turvaverkko kotipaikkakunnalla puuttuu tai on vähäinen? Haluaisitko mukaan järjestämään seurakunnan tapahtumia? Kävisitkö tervehtimässä vanhuksia ja vaikka lukemassa heille? Vapaaehtoisia tarvitaan myös kantamaan rukouksin työntekijöitä ja kaikkia paikkakunnan asukkaita. Ehkä voisit tuottaa sisältöä seurakunnan verkkosivuille, kirjoittaa tai valokuvata? Voit myös itse ehdottaa mitä haluaisit seurakunnassa tehdä.

Löydä oma paikkasi toimia ja käyttää lahjojasi Hämeenkyrön seurakunnassa.

Voit ilmoittautua alla olevalla lomakkeella tai voit halutessasi kysyä lisää työntekijöiltä. Jos haluaisit olla mukana tuottamassa sisältöä seurakunnan nettiin(blogi, some), ota yhteyttä Minttumaria Ukkoseen. Muista tehtävistä voit kysyä Pirjo Järviseltä.

"Kun kokoonnutte yhteen, jokaisella on jotakin annettavaa"
(1.Kor.14.26)

Pieniä tekoja - suuri vaikutus!
Kaiken ikäisille löytyy seurakunnasta sopiva paikka.

Pirjo Järvinen
diakoniatyöntekijä, aikuis- ja lähetystyö